obagi yıkan yüzü için ürünler (7)

Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Bu kök sebze her türlü formda iyidir. Afganistan, onun anavatanı olarak kabul edilir. Havuç, buradan yavaş yavaş tüm dünyaya yayıldı. Eski Yunanlılar, ona cennetsel güçler atfederek, onu aşkı doğuran bir meyve olarak adlandırdılar. En azından mutfakta, havuçlarla karşılık vermeyen belki de hiçbir ürün yoktur. Kurutulduğunda, granül havuçlar ideal bir şekilde depolanır, fazla yer kaplamaz ve özel koşullar gerektirmez. Suya girdiğinde, özelliklerini hızla geri kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin Değeri Karbonhidratlar (g/100g) 49 Yağlar (g/100g) 0,5 Proteinler (g/100g) 9,5 Enerji Değeri (kcal/100g) 240
Agave Light şurubu - doğal agave şurubu

Agave Light şurubu - doğal agave şurubu

Ağaç suyu ile yapılan doğal organik şurup. Net ağırlık: 250 g 100 g başına enerji değeri: 320 kcal
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230